Anamaria Prodan, prima declarație după ce s-a speculat că divorțează de Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48 de ani) s-au separat. Antrenorul de fotbal a declarat pentru Fanatik.ro: „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”.

Anamaria Prodan, prima declarație după ce s-a speculat că divorțează de Laurențiu Reghecampf

Perechea s-a căsătorit în luna iunie a anului 2008. Deși se cunoșteau încă din copilărie și mai formaseră un cuplu în trecut, Anamaria și Laurențiu au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi au divorțat de foștii lor parteneri de viață.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresarul sportiv are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Deși Laurențiu a confirmat că s-au separat, Anamaria Prodan a avut o reacție neobișnuită la informațiile apărute inițial pe website-ul Spynews. Contactată de către reporterii publicației, Anamaria Prodan a râs și a precizat: „Se vede că suntem cel mai tare și mai puternic cuplu din țara asta”.

Împreună, Laurențiu și Anamaria au un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 12 ani. Cu doar două săptămâni înainte ca Laurențiu să confirme divorțul, fosta pereche a aniversat 15 ani de mariaj.

Citește și:

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Ce videoclip a postat pe Instagram

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită!

Nu există ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos …Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, scria Anamaria în mediul online, pe 1 iunie 2021.

Anamaria Prodan: „Laur este un romantic incurabil”

În urmă cu mai mult timp, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Vorbește lumea, vedeta TV a dezvăluit că soțul ei este un partener foarte romantic. „Eu primesc cadouri în fiecare zi. Primesc flori, (…) poate săptămânal. Laur este un romantic incurabil. Este un tip pe care nu l-am auzit bârfind pe cineva.

Nu l-am auzit să comenteze de viața cuiva. Nu are răutăți, nu-l interesează nimic. La noi, motto-ul vieții este: «Câinii latră, ursul trece». Atât. Ce vorbește lumea, ce nu vorbește, nu e treaba noastră. Nu trăim pentru lume, trăim pentru noi. Așa mi-am învățat copiii”, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter