Anca Lungu a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe
Anca Lungu se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Fosta prezentatoare TV a anunțat pe contul său de Instagram ce sex are bebelușul pe care-l poartă în pântece.

Anca Lungu a renunțat la televiziune și la viața din România și s-a mutat la Nisa împreună cu noul său partener de viață, afaceristul grec Harry Arampatzis. Așa cum era de așteptat, micuța Natalia, fiica sa de 4 ani pe care o are din cea de-a doua căsnicie, cea cu Ștefan Lungu, i-a însoțit.

Anca Lungu a fost dintotdeauna discretă cu viața sa personală și așa cum a ținut sarcina secretă o perioadă, la fel a făcut și cu sexul bebelușului pe care-l așteaptă. Totul până acum, când Anca a postat o fotografie în care apare alături de micuța Natalia.Anca Lungu sex bebelusi

Mesajul care a însoțit fotografia a elucidat și misterul cu privire la sexul bebelușului: „Atunci când vrea să-şi sărute frăţiorul” – a scris Anca Lungu pe Instagram, fericită că visul de a avea o fetiță și un băiat s-a împlinit. De acum abia așteptăm să vedem ce nume va alege pentru noul membru al familiei.

Citește și – Laura Cosoi a născut. Prima imagine cu fetița

Citește și – Jojo și-a aniversat fiul. Cum arată Achim la vârsta de 7 ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter