Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 aprilie 2018, 11:28
Anca Lungu se retrage de la pupitrul știrilor pentru a deveni mămică. Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 este însărcinată pentru a doua oară, însă aceasta nu va fi singura schimbare majoră din viața sa. 

După un divorț dureros despre care nu a dorit să ofere prea multe detalii, iată că Anca Lungu și-a refăcut viața și zâmbetul i s-a reîntors pe chip. Prințesa Polonic este însărcinată în șase luni, însă a preferat să-și țină sarcina ascunsă până acum. Vestea cea mare a fost dată odată cu anunțul că se va retrage definitiv de la pupitrul știrilor: “Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, – a dezvăluit Anca Lungu, duminică seara, la finalul știrilor.

anca lungu insarcinata

”A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un „rămas bun” și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este „mulțumesc”! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansă enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viață frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simt recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată.”, – a transmis de Anca Lungu pe rețelele de socializare.

Anca Lungu si fetita sa, Natalia

Anca Lungu, în vârstă de 32 de ani, a divorțat de Ștefan Lungu anul trecut, după un mariaj de doar trei ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Natalia, de 4 ani. Cu aproximativ 10 ani în urmă, Anca Lungu a mai trecut printr-un divorț, de Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV, însă de data aceasta sperăm să fie cu noroc. Alesul inimii sale este un potent om de afaceri în domeniul cosmeticelor alături de care își va întemeia o nouă viață peste hotare.

Anca Lungu a predat ștafeta Octaviei Geamănu și lui Cosmin Stan, cei doi prezentând de acum înainte Observatorul de weekend la Antena 1.

Citește și – Exclusiv. Anca Lungu, primul interviu după divorţ: “Am ales să fiu responsabilă”

Citește și – Lavinia Petrea este însărcinată a treia oară. Declarații surprinzătoare despre soțul său

Sursă foto: Facebook, captura foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter