Exclusiv. Anca Lungu, primul interviu după divorţ: „Am ales să fiu responsabilă”

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 01 noiembrie 2017, 12:08
Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, a acordat revistei UNICA, numărul de noiembrie, primul intreviu după divorţul de Ştefan Lungu.

(Foto: UNICA/Ştefan Dani)

Vedeta spune că acum încearcă să se contentreze pe creşterea fiicei ei, Natalia, în vârstă de trei ani şi jumătate, şi pe celelalte lucruri care o fac fericită şi subliniază că ea este singura responsabilă de fericirea ei. În plus, admite că vizitează un psiholog pentru a-şi pune gândurile în ordine după destrămarea mariajului de patru ani.

Coperta Unica Noiembrie 2017_mica

„Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit.

Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face „bine“ sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună.

unt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, spune Anca Lungu.

Anca Lungu are un program încărcat toamna asta. Pe lângă prezentarea Observatorului de weekend, ea va lansa o nouă carte pentru copii, intitulată „Supereroii din farfurie“, în care se vor regăsi, pe lângă poveştile imaginate de ea, şi reţete pentru o alimentaţie sănătoasă. În plus, se pregăteşte să plece alături de fiica ei, Natalia, într-o vizită în Anglia, pentru a-l vedea pe însuşi Moş Crăciun.

Citeşte interviul integral în UNICA de noiembrie.

Citeşte şi – Exclusiv. Ingredientul nelipsit din dieta Dianei Bart. Chiar dacă alăptează, tot îl consumă

Citeşte şi – Exclusiv. Adelina Pestrițu vorbeşte despre despărţire şi dezvăluie când a plâns ultima oară

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter