Anca Lungu îşi vinde rochiile de mireasă în scop caritabil

De Unica.ro, pe

Anca Lungu se desparte de cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la „nunţile” ei, în speranţa că va obţine bani pentru cea mai nouă prietenă a ei, Oana.
Totul a început când mama Oanei i-a scris Ancăi pe pagina de Facebook ca să-i ceară ajutorul spunând că ar vrea să-şi vadă fiica mergând singură. Oana, în vârstă de 16 ani, îşi petrece viaţa într-un scaun cu rotile, iar ca să meargă singură are nevoie de o operaţie costisitoare şi multe şedinţe de recuperare.
Impresionată de poveste, Anca Lungu a prezentat-o la Observatorul Antenei 1 şi a decis să pună chiar ea umărul la strângerea de fonduri, scoţând la licitaţie cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la căsătoria cu Ştefan Lungu, dar şi o rochie albă purtată pe covorul roşu de la Cannes.
Licitaţia se desfăşoară pe pagina de Facebook a Ancăi, iar toţi banii strânşi vor merge la Oana. „Timp de 3 zile aştept comentariile cu ofertele voastre iar sâmbătă, la ora 16, voi desemna câştigătorii. Bănuţii vor ajunge în contul Oanei, iar rochiile la următorii îngeri păzitori ai fetiţei„, a scris Anca Lungu.
Tu ţi-ai dori una din cele trei rochii?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter