Exclusiv. Primele imagini de la cununia Ancăi Rusu cu Ştefan Lungu

De Erika Chivu, pe

Deşi numele ei de pe Facebook este deja schimbat în Anca Lungu, vedeta Antena 1 a făcut cununia civilă de abia azi. Iată imagini exclusive de la cununica Ancăi Rusu cu Ştefan Lungu.
După ce au făcut ceremonia religioasă şi petrecerea de nuntă într-u decor de vis din Toscana, Italia, Anca Rusu şi Ştefan Lungu au avut astăzi cununia civilă.
Aşa cum era de aşteptat, Anca Rusu a ales o rochie superbă, în stilul ei feminin, simplu şi rafinat. Creaţia crem cu volan pe bust şi pe o parte, a fost accesorizată cu sandale asortate şi cu un buchet din trandafiri roşii.
Ştefan Lungu a fost şi ele elegant într-o pereche de pantaloni roşii şi un sacou crem cu o cămaşă albă.
Poze: Anca Rusu şi Ştefan Lungu, imagini de vis din luna de miere
Nu-i aşa că sunt foarte frumoşi împreună?
Anca Rusu şi Ştefan Lungu au o relaţie de aproape trei ani şi s-au căsătorit recent, nunta fiind o surpriză pe care Ştefan i-a pregătit-o iubitei sale timp de un an. Revista VIVA! i-a fost complice, Anca fiind convinsă că merge în Italia pentru o şedinţă foto. Ajunsă în faţa castelului, vedeta a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, după care a aflat că înăutru o aşteptau rudele şi prietenii, dar şi trei rochii de mireasă superbe, dintre care a ales-o pe cea care i-a plăcut mai mult.
Restul pozelor de la cununie, în revista Unica de iunie!
anca rusu stefan lungu cununie civila

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter