Poze: Anca Rusu şi Ştefan Lungu, imagini de vis din luna de miere

De Erika Chivu, pe

Proaspăt căsătorită, prezentatoarea Antenei 1 Anca Rusu a împărtăşit cu fanii cele mai frumoase imagini din Italia, unde a avut loc nunta ei cu Ştefan Lungu.
Fericită şi mereu cu zâmbetul pe buze, Anca Rusu este superbă în pozele făcute recent în Italia, acolo unde a avut loc nunta ei Ştefan Lungu.
Însoţită de prieteni şi de întreaga familie, Anca s-a plimbat pe străzile din Florenţa şi s-a lăsat pozată în cele mai frumoase ipostaze şi cele mai frumoase ţinute.
anca rusu
Anca Rusu şi Ştefan Lungu au o relaţie de aproape trei ani şi s-au căsătorit recent, nunta fiind o surpriză pe care Ştefan i-a pregătit-o iubitei sale timp de un an. Revista VIVA! i-a fost complice, Anca fiind convinsă că merge în Italia pentru o şedinţă foto. Ajunsă în faţa castelului, vedeta a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, după care a aflat că înăutru o aşteptau rudele şi prietenii, dar şi trei rochii de mireasă superbe, dintre care a ales-o pe cea care i-a plăcut mai mult.
anca rusu
Anca era pregătită să fie surprinsă de ziua ei, însă nu se aştepta să fie invitată la propria ei nuntă. „E adevărat că Ştefan mi-a dăruit anul trecut de ziua mea un inel de logodnă iar eu i-am raspuns „Da”, însă nu am discutat niciodată despre nuntă. A fost o surpriză totala„, a declarat vedeta TV.
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
anca rusu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter