Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

De Adelina Duinea, pe

Recent, Anca Serea (39 de ani) a dezvăluit că va reveni pe micul ecran. Anca și Florin Căruceru vor prezenta știrile sportive la Prima TV. Noutățile din sport vor fi redate în fiecare zi în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18.

Deși are o carieră de succes și o familie frumoasă, Anca mărturisește că nu a fost dintotdeauna atât de încrezătoare în forțele proprii. Anca și artistul Adrian Sînă sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 an).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (18 ani) și Sara (13 ani).

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

„Mi se spune deseori că sunt un om optimist, că am un zâmbet frumos și că sunt o persoană care este foarte tolerantă. Însă puține persoane știu cum mă simțeam în urmă cu câțiva ani:

O fetiță timidă din Tecuci, mult prea slabă pentru înălțimea ei și lipsită de prea multă încredere. Cu toții avem defecte și calități, dar, ca să putem să înfruntăm fiecare zi cu zâmbetul pe buze, este nevoie de o mare luptă cu noi înșine, cu lumea noastră interioară.

Pentru a deveni stăpâni pe propria persoană este nevoie de acceptare, de apreciere chiar și a părților noastre mai puțin bune, căci ele ne fac cu adevărat speciali. O greutate prea mică.

Un păr prea scurt sau, dimpotrivă, prea lung. Un râs prea zgomotos. Sunt tocmai lucrurile care ne diferențiază, care ne ajută să ne distingem din mulțime și pentru care trebuie să fim cu adevărat recunoscători.

Căci, în lipsa lor, am fi cu toții la fel. Iar viața ar deveni mult prea uniformă și banală. Să avem cu toții o zi cu încredere în noi și în lucrurile care ne fac unici!”, a scris Anca Serea în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Ce familie frumoasă are Wilmark! Cum vor sărbători Crăciunul coregraful, soția lui și fiii lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter