Anca Serea, poză emoționantă din salonul de maternitate: „Mulțumesc, Doamne!”

De Mădălina Manole, pe
Anca Serea și-a surprins fanii cu ultima fotografie postată pe conturile de socializare. Îndrăgita fostă prezentatoare de televiziune a publicat o fotografie din salonul de maternitate în care-și ține bebelușul în brațe.

Anca Serea este însărcinată în 7 luni și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al șaselea copil. Frumoasa vedetă a împărtășit cu fanii bucuria de a deveni mamă și a postat pe conturile de socializare o imagine din prima zi de viață a băiețelului său, Moise. Ca o coincidență frumoasă cu sarcina actuală, Anca Serea l-a născut pe Moise exact în urmă cu trei ani: „Mama și pruncul ei acum fix 3 ani, după un travaliu intens, dar cu minunea în brațe! Te iubesc, Moise! Mulțumesc, Doamne!“  – a scris Anca Serea în dreptul fotografiei.

Anca Serea si Moise

Anca Serea a dat vestea că va deveni mamă pentru prima oară în exclusivitate în Revista Unica. Totodată, Anca Serea a răspuns celor care o critică că este însărcinată a șasea oară și dezvăluit și dieta cu care se întreține în această perioadă.

Vezi imaginile cu Anca Serea însărcinată a șasea oară în galeria foto! 

Fotografii de: Ștefan Dani, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter