Anca Serea și-a serbat băiețelul. Noah a împlinit șapte ani 

De Mădălina Manole, pe
Anca Serea a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei, Noah. Micuțul a împlinit șapte ani și a avut parte de aniversarea mult visată în Orășelul Copiilor, într-un spațiu de joacă cu tobogane, orăș în miniatură, jocuri mecanice și scenă cu animatori și mascote.

Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni. Împreună s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești și de mascota Miramagica, ei dând startul la fel și fel de jocuri care i-au amuzat pe cei mici.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon: „A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Park Orășelul Copiilor! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8”, – a declarat Anca Serea.

Anca Serea este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an, vestea cea mare fiind dată în exclusivitate în Revista Unica. Mai multe imagini de la eveniment în galeria foto!

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter