Anca Serea și Adi Sînă au lămurit zvonurile despre divorț

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 23 octombrie 2018, 12:27
Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite, discrete și frumoase cupluri din showbizz-ul autohton. După ce în presă au apărut zvonuri cum că ar divorța, cei doi au dorit să le lămurească și să închidă acest subiect.

Anca Serea și Adi Sînă au fost nași la botezul băiețelului Sandrei N, însă faptul că fosta prezentatoare TV nu a apărut la eveniment a ridicat semne de întrebare și imediat speculațiile au început să apară. Adi Sînă a explicat ce s-a întâmplat și care a fost motivul pentru care soția sa, întocmai nașa băiețelului, nu a ajuns la botez: „A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat”, – a dezvăluit Adi Sînă în emisiunea Răi Da’ Buni de la Antena Stars.  Amintim că Anca Serea se confruntă cu o anemie severă și din această cauză trebuie să meargă la spital o dată șa câteva zile pentru a face perfuzii, în caz contrar creierul său nu se oxigenează suficient, amețește și poate leșina.

Anca Serea si Adi Sina

Anca Serea, pe cealaltă parte, a negat zvonurile despre o posibilă despărțire: „Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului.” , – a transmis Anca Serea pentru sursa citată.

Citește și – Înțelegerea secretă dintre Misha și Connect-R după divorț

Citește și – Giulia Anghelescu, criticată dur de Iulia Albu: „Și scutec, și perdea, si lanțuri, și franjuri”

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter