Andra bifează o nouă apariție sexy: „Ești perfectă din toate punctele de vedere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:12

Recent, în mediul online, Andra (34 de ani) a publicat o fotografie în care este surprinsă purtând o ținută office-sexy. În imagine, solista zâmbește larg. Ținuta ei este alcătuită dintr-o vestă albastră și o pereche de pantaloni office în aceeași nuanță.

Andra bifează o nouă apariție sexy: „Ești perfectă din toate punctele de vedere”

Vesta prezintă câteva aplicații argintii și un decolteu generos. „Când ai nevoie de încredere în tine, privește în ochi un om care te iubește! 🤗”, a scris cântăreața în descrierea fotografiei.

„Ești perfectă din toate punctele de vedere ; Aș vrea să te privesc pe tine în ochi! ❤️ Ești atât de frumoasă, draga mea dragă! ; Cea mai frumoasă ființă, cel mai frumos zâmbet, cel mai bun suflet și toate acestea într-un singur om, omul Andra! ;

Andra ești super frumoasă, arăți de 29 de ani în poza asta ❤️ ; Parcă nu te mai schimbi … deloc 🤗🤗 … ești tot tânără și frumoasă! 🙌 ; Ai slăbit frumos, felicitări. Cu multă răbdare se face totul ; Perfectă! ❤️ Cred că ești femeia fără defecte”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

În ciuda ținutelor elegante și uneori sexy, Andra nu este adepta fotografiilor în costum de baie. „În costum de baie nu am [fotografii]. Nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie.

Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cântăreața și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță (42 de ani), formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi își oficializau relația.

Pe 16 martie 2011, Andra și Cătălin au devenit părinții unui fiu, David (9 ani), primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, o fiică, Eva Maria Ioana (5 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Lady Gaga, mesaj emoționant după victoria lui Joe Biden: „Acum începem să ne simțim calzi”

Andreea Berecleanu se întoarce la știri. Cu ce post TV a semnat jurnalista

Fratele mai mic al Prințesei Diana a publicat o fotografie nemaivăzută cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter