Andra, criticată dur de fani după ce și-a machiat copiii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 octombrie 2020, 11:01

Andra și-a șocat publicul prin cea mai recentă postare făcută pe rețelele de socilizare. Celebra artistă și-a transformat copiii – pe băiețelul cel mare, David și pe sora lui mai mică, Eva -, în adevărate rock staruri.

Cântăreața și-a machiat, coafat și îmbrăcat copiii în staruri rock și disco pentru o reclamă video. După postarea fotografiilor cu micuții superstaruri, fanii vedetei i-au luat cu asalt paginile de socializare ale vedetei, lăsându-i mesaje care mai de care mai critice.

Citeşte şi: Povestea dramatică a lui Clotilde Armand, noul primar al sectorului 1 din Capitală

„Doamne ferește! Ti-a dat Dumnezeu doi copii așa frumoși și tu îi transformi în niște urâțenii de nedescris!!! Ferească Dumnezeu sa-și dorească și să le placă așa ceva!!! Andra, m-ai dezamăgit!”,”Andra, ce le-ai făcut săracilor copii?”, „Wow! Ce urât să transformi doi copii frumoși in ceva atât de urât” sau „Nu sunt absolut deloc încîntată de schimbarea făcută Evei.Lasa-ți copii să rămînă copii. Dureros!!!”, sunt câteva dintee mesajele fanilor indignați de decizia Andrei de a-și machia copiii.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

Vedeta nu a fost deranjată de comentariile urmăritorilor și s-a bucurat de experiența transformării celor mici în vedete.

„Să învățăm de la cei mici sa ne bucurăm de fiecare experiență la maximum!”, a scris Andra în dreptul pozelor controversate.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter