Andreea Bălan a fost externată. Cum a sărbătorit venirea acasă?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 12:44

După 6 zile petrecute în spital, Andreea Bălan (36 de ani) a fost externată duminică, 8 noiembrie. Artista s-a internat la începutul lunii, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală.

Solista a avut un abces abdominal pe care medicii au reușit să-l dreneze înainte de a interveni chirurgical.

Andreea Bălan a fost externată. Cum a sărbătorit venirea acasă?

Ajunsă acasă, cântăreața a recuperat timpul petrecut departe de fiicele ei. Seara trecută, alături de Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an), artista a realizat două puzzle-uri.

Tot cu fiicele sale, dar și alături de mama ei, solista a gătit o prăjitură cu vișine. „Chef Elluța este în acțiune. Sărbătorim venirea acasă cu o tartă cu vișine. Așa-i Clărița?”, a mărturisit Andreea în mediul online.

Andreea s-a separat de actorul George Burcea la începutul acestui an

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Cântăreața este în prezent refăcută complet însă nu va mai putea rămâne însărcinată din nou. La începutul anului acesta, artista și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

În luna iulie, Andreea era și ea surprinsă alături de un nou partener, Tiberiu Argint, în Vama Veche. Până acum, însă, nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat sau infirmat speculațiile.

Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint și managerul de vânzări al „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

CRBL s-a mutat în Spania cu soția și fiica lui: „Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită”

Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea la un an de la despărțire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter