EXCLUSIV. Andreea Bălan, analiza astrogramei natale. Ce spun astrele despre cea mai încercată artistă din România

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 18:50

Andreea Bălan ne-a uimit pe toți cu experiențele prin care a trecut, dar și cu puterea de care a dat dovadă în toate aceste contexte care pe oricine ar dărâma. Întocmai din acest motiv, am decis să-i analizez astrograma natală, punctând încă de la început că nu-i cunosc ora de naștere, deci nu-i pot determina ascendentul și nici casele astrologice, adică sectoarele de viață în care Andreea își canalizează interesul și are, sau nu, parte de liber arbitru.

Andreea Bălan este zodia Rac cu un stelium de trei planete (Soare, Venus și Mercur) în zodia Rac, aspectate pozitiv de conjuncția separantă Marte-Saturn retrograd din Scorpion. În plus, Andreea are Luna în zodia Berbec, iar planeta care o conduce, practic căreia i se supune, locomativa destinului său, este Marte din Scorpion.

Ei bine aceste aspecte vorbesc despre o personalitate deosebit de puternică, iar Andreea, absolut tot ceea ce-și propune, va reuși să ducă la capăt, indiferent cât ar trebui să lupte și să muncească pentru asta. Creativitatea și latura artistică sunt frumos aspectate și conturate în harta sa, după cum bine s-a observat de-a lungul timpului. Andreea este o persoană cu o sensibilitate foarte mare, capabilă să trăiască emoțiile intens, senzuală și pasională, cu idealuri sentimentale înalte, chiar o tendință către perfecțiune în dragoste și în familie. Este atrasă de bărbații sensibili și masculini deopotrivă, care știu să-i ofere siguranță emoțională, dar și să întrețină pasiunea fizică, două caracteristici esențiale pentru ea. Va aprecia bărbatul dedicat familiei și nu ar putea vreodată să treacă peste o infidelitate.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Andreea tinde să ofere prea mult în dragoste, chiar și sprijin financiar, însă aspectele de infidelitate ale partenerului, de dezamăgire în dragoste, îi apar în hartă, dar cum spuneam, are și capacitatea de a depăși momentele și a se regenera. Chiar este omul care crede în povești de iubire, așa cum spun și versurile melodiei sale recente, ”Am crezut în basme”, pentru că se poate iluziona foarte ușor în dragoste și poate suferi foarte mult. Aceste dezamăgiri sunt mai degrabă lecții karmice pe care trebuie să le trăiască pentru a-și contura corect personalitatea și a învăța să se bucure de viață în adevăratul sens al cuvântului.

Important este să nu se avânte, să nu se implice emoțional prea repede în relații, mai ales în perioada imediat următoare, când Luna sa natală va fi conjunctă cu Luna Neagră, aspect delicat care i-ar putea aduce dezamăgiri, din nou, de natură karmică. De asemenea, Andreea are tendința de a fi autoritară, mai corect spus, de a-și conduce partenerul, aspect care, poate, ar trebui schimbat sau expus într-o manieră mai înțeleaptă. Din punct de vedere financiar poate avea pierderi serioase, însă, de asemenea, și forța de a-și reveni și a se repune pe picioare.

Luna (fertilitatea, maternitatea, nașterea) din Berbec (semn guvernat de Marte – operația, patronul hărții sale) face aspecte tensionate cu Pluton retrograd (guvernator al zonei genitale și sexuale) – iar acest context astrologic poate sta la baza evenimentului neplăcut prin care Andreea a trecut în urma celei de-a doua nașteri care, după cum bine știm, nu-i mai permite să facă copii.

Citește și – Cel mai bun moment din an pentru vindecare în dragoste. Ce va rezolva fiecare zodie în parte

Andreea Bălan a trecut în ultimul an jumătate prin experiențe radicale în viața sa și una dintre explicații o aduce Axa Destinului care s-a aflat, din noiembrie 2018 și până în 5 mai 2020, în Rac-Capricorn, un aspect care se petrece o dată la 18 ani. Cu alte cuvinte tot ceea ce a trăit acum a avut valențe karmice, liberul arbitru a fost aproape inexistent, și evenimentele trebuiau trăite pentru ca Andreea să fie repusă pe direcția de evoluție spirituală. Conjuncția Nodului Nord cu steliumul din Rac (Venus-iubirea, Mercur-actele) puteau aduce căsătorie, însă conjuncția Nodului Sud cu Jupiter și Neptun îi aduc și răspunsul la întrebarea „De ce s-a destrămat?”. Pentru că trebuia să-și schimbe niște principii și filozofii de viață, niște mentalități și convingeri.

Citește și – Horoscop dragoste, iulie 2020. Venus iese din retrogradare: „A treia șansă și ultima”

În astrograma sa natală, axa Rac-Capricorn este oricum o axă karmică care denotă că în viața aceasta una din lecțiile majore este să găsească echilibrul între profesie și familie și să le integreze în viața sa cu armonie, cum spuneam și mai sus, să învețe să se bucure de viață. Cel mai probabil, în trecutul karmic, într-o viață anterioară, Andreea nu a reușit să armonizeze viața publică cu cea personală, având conflicte fie în carieră, fie în familie. Conflictele legate de familie, în prima parte a vieții, le cunoaștem deja, dat fiind că relația cu tatăl său nu a fost una bună. Pe de altă parte, George Burcea are Soarele în Capricorn și la o analiză superficială aș putea afirma, din nou, suplimentar, că a fost lecția ei karmică. (Ca o paranteză, faptul că George Burcea și-a scos trecutul la lumină pe Nodul Sud (karma) în Capricorn (personalitate) nu a fost deloc întâmplător și exista riscul să-și piardă controlul)

Un aspect important care se observă este că în harta sa natală, Andreea Bălan are Axa Destinului întocmai în Săgetător-Gemeni, adică exact unde se află în prezent axa în tranzit și unde va sta timp de un an și jumătate. Este ocazia Andreei de a intra în contact cu menirea sa, cu destinul său, iar acest aspect s-a mai petrecut în urmă cu aproximativ 18 ani. Oarecum coincide cu căderea, cu pierderea succesului trupei Andree, și cu reafirmarea ei personală. Ei bine, cam acesta va fi și contextul următoarei perioade, de reafirmare, însă necunoscându-i ascendentul îmi este imposibil să văd sectorul de viață în care se va petrece acest aspect. Oricum, Andreea se va repune pe picioare, va avea capacitatea și înțelepciunea de a se vindeca de tot ce a trăit, dar trebuie să aibă grijă că la un moment dat, o surpriză neașteptată, o răsturnare de situație de natură karmică, nu este exclus să intervină în viața sa.

Analiză astrologică realizată de astrolog Mădălina Manole

Citește și – Horoscop financiar, iulie 2020. Zodiile care trebuie să aibă grijă mare la bani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter