Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 11:07
Andreea Bălan a vorbit cu multă sinceritate despre cele două mari și importante relații din viața ei, relații care au eșuat, dar din care artista a avut lecții de învățat.

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț de George Burcea, actorul cu care a avut o relație de patru ani, însă înainte, așa cum bine ne amintim, aceasta a trăit înainte o poveste de dragoste de lungă durată cu Keo, artistul de care s-a despărțit pentru că acesta a înșelat-o.

Andreea Bălan a dat dovadă de multă maturitate emoțională și nu s-a sfiit să vorbească despre aceste două episoade triste și grele din viața sa, cu toate că a recunoscut că despărțirea de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, Ella și Clara, a reușit să o gestioneze mult mai bine datorită faptului că în ultimii ani a reușit să învețe cât mai multe lucruri, să meargă la terapie și să citească și cărți de dezvoltate personală:

Orice despărțire este grea. Cu cât ai stat mai mult, cu atât este mai grea. Și totodată, dacă ai copii este mai grea. Am avut o relație de 8 ani și acea despărțire a fost extraordinar de grea, pentru că a fost o relație foarte lungă și în momentul în care stai atâția ani cu cineva, acel om face parte din tine.

Citește și –  Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Mai am unele dureri, nu pot să fac efort fizic”

Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile, doar că în prezent am gestionat mai bine emoțional această despărțire, deoarece eu am fost bine sufletește”, a mărturisit Andreea Bălan pe vlogul său.

Citește și Oana Roman, revoltată: „Nu sunt făcută să fiu casnică”

Vezi imagini cu Andreea Bălan și Keo de pe vremea când erau împreună în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram, Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter