Andreea Bălan, internată în spital. Care este starea de sănătate a artistei?

De Adelina Duinea, pe

La începutul acestei săptămâni, Andreea Bălan s-a internat în spital după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală. Azi, artista ar urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Andreea Bălan, internată în spital. Care este starea de sănătate a artistei?

„Andreea se află internată acum, starea ei este stabilă. Dar este obligatoriu să facă o intervenție chirurgicală, ce va avea loc, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine.

Este ok, a trecut printr-o intervenție mult mai dificilă anul trecut”, a declarat un apropiat de-al vedetei, pentru VIVA!.

În mediul online, în dreptul unei fotografii în care este surprinsă alergând, Andreea a scris: „Viața îți dă cât poți duce 🎼”.

Mesajele din partea comunității sale din online nu au încetat să apară.

„Off, multă multă sănătate, scumpa mea. Să treci și peste acest hop, așa cum ai făcut-o de atâtea și atâtea ori. Suntem alături de tine”, a scris cineva.

„Foarte adevărat, iar tu, draga mea, ești cel mai bun exemplu pentru această zicală. Și bunele și relele din viața ta le duci cu demnitate și cu o forță nebănuită.

[Ești] un model pentru toate femeile și nu numai. Nu ți-a fost ușor, dar ai reușit. Ești foarte puternică”, a mai scris o urmăritoare.

Andreea este mama a două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană.

În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Cântăreața este, în prezent, refăcută complet însă nu va mai putea rămâne însărcinată din nou.

Foto: Instagram

Citește și:

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat: „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii”

Cum s-au cunoscut Pepe și soția lui? „La fix o săptămână de la ziua mea”

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pozitiv cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter