Andreea Bălan, primele declarații după ieșirea din spital

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 17 noiembrie 2020, 15:03

După 6 zile petrecute în spital, Andreea Bălan (36 de ani) a fost externată duminică, 8 noiembrie. Artista s-a internat la începutul lunii, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală.

Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, solista a dezvăluit cum a aflat că avea un abces abdominal. Din fericire, medicii au reușit să-l dreneze înainte de a interveni chirurgical.

Andreea Bălan, primele declarații după ieșirea din spital

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri. Eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii.

Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon.

Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces.

M-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show, citează Spynews.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal.

Nu era sala de operații gata și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede.

Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai spus cântăreața.

La începutul anului acesta, artista și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În luna iulie, Andreea era și ea surprinsă alături de un nou partener, Tiberiu Argint, în Vama Veche. Până acum, însă, nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat sau infirmat speculațiile.

Foto: Instagram

Citește și:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că deține o rețea uriașă de proxenetism

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

EXCLUSIV! Interviu cu regizorul britanic Peter Cattaneo: cel mai nou film al său, „Military Wives”, ne arată puterea solidarității feminine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter