Andreea Bălan, primul concert după cele trei operații

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 03 aprilie 2019, 12:24
Andreea Bălan revine pe scenă, primul ei concert fiind programat peste două luni, la Arenele Romane. Artista nu a ținut cont de sfatul medicilor, care i-au recomandat un repaus de cel puțin trei luni.

A fost la un pas să-și piardă viața după ce, în timpul operației de cezariană, a suferit un stop cardio-respirator. Au urmat alte două intervenții chirurgicale din cauza unor hematoame apărute, iar acum se află sub tratament medical.

Medicii i-au recomandat Andreei repaus și odihnă de cel puțin trei luni de la ultima operație. Însă artista nu va putea să respecte sfatul acestora.

Și asta pentru că, înainte de a o aduce pe lume pe cea de a doua sa fetiță, Clara Maria, Andreea Bălan și-a umplut agenda de concerte.

Astfel, pe 11 și 12 iunie va urca pe scena Arenelor Romane, alături de alți artiști care băteau toate topurile muzicale ale anilor 90, cum ar fi trupa 3 Sud Est, Pepe, Class, L.A., Sweet Kiss, Akcent sau Axxa. Biletele s-au pus deja în vânzare, nu puțini fiind cei care-și doresc să o revadă pe scenă pe Andreea Bălan.

Potrivit Libertatea, există posibilitatea ca Andreea Bălan să renunțe la numerele de dans și doar să își cânte hiturile. Petrișor și dansatoarele sale din trupă ar urma să o suplinească, întrucât artista nu are voie să facă niciun fel de efort.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter