Andreea Bălan, primul mesaj după ce s-a aflat că are un nou iubit

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 14:02
Andreea Bălan a fost surprinsă la mare, în Vama Veche, alături de cel care se pare că îi este iubit de aproximativ trei săptămâni. După ce s-a aflat de relația ei cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de televiziune Sonia Argint, artista a postat o imagine, precum și un mesaj pe paginile de socializare.

În fotografia care a strâns peste 22.000 de like-uri în nici 24 de ore, artista apare în piscină, bucurându-se de clipele libere și liniștite pe care le are în această perioadă.

„Plutește prin viață, ia-o ușor, fără prea mult stres, doar plutește”, a scris Andreea în mesajul care a însoțit imaginea.

Citește și: Andreea Bălan iubește din nou! A fost surprinsă cu noul iubit la plajă, în Vama Veche

Andreea Bălan, surprinsă cu noul iubit la mare

Cântăreața, care se află în proces de divorț cu actorul George Burcea, pare să își fi regăsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi au fost văzuți ăntr-un club în aer liber, în stațiunea Vama Veche. Andreea și Tiberiu au fost foarte apropiați, îmbrățișându-se și sărutându-se în cea mai mare parte din timp, conform Cancan.

Artista și iubitul ei ar forma un cuplu de aproape trei săptămâni. Până acum, Andreea Bălan îl vizita pe bărbat la apartamentul ei, purtând de cele mai multe ori o perucă pentur a nu fi recunoscută, întrucât și-ar fi dorit ca această relație să rămână departe de ochii lumii.

Totuși, de data aceasta, cuplul a lăsat grijile deoparte și s-a bucurat de câteva ore petrecute împreună la mare. Mai mult, se pare că Andreea l-a prezentat deja pe Tiberiu fetițelor sale, Ella și Clara, pe care le are cu George Burcea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter