Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă romantică într-un resort de lux din Bulgaria

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 10:20

După ce a pozat, în ultimele săptămâni, în mămica perfectă, expunandu-si copiii pe toate rețelele de socializare, Andreea Bălan s-a lasat anturată într-o escapadă de Tiberiu Argint, bărbatul care i-ar fi furat inima imediat după despărțirea de Burcea.

Cei doi au postat recent pe rețelele de socializare o serie de fotografii dintr-un resort de lux din Bulgaria. Chiar dacă nu s-au fotografiat împreună, fanii au intrat la bănuieli când au văzut că Andreea și Tiberiu se află în aceeași locație, mai ales că nu este pentru prima dată când artista este surprinsă pe litoral cu Tiberiu.

Citeşte şi: Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își mai ascund relația. Cei doi au ieșit la plimbare prin București

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, au spus apropiați ai celor doi, potrivit wowbiz.ro.

Până acum, Andreea și Tiberiu nu au confirmat, dar nici nu au negat că ar avea o relație. Apropiații artistei susțin că între cei doi nu ar fi nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au mai spus apropiații artistei, conform sursei citate.

Surse foto – Facebook/Instagram

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Bulgaria!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter