Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu își mai ascund relația. Cei doi au ieșit la plimbare prin București

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 13:25
Deși de mai bine de o lună se vehiculează că Andreea Bălan ar avea o relație cu Tiberiu Argint, cei doi au refuzat să confirme sau să infirme acest lucru. După ce au fost surprinși îmbrățișându-se, la mare, acum au fost văzuți plimbându-se pe străzile din București, ținându-se de mână, confirmând, astfel relația dintre ei.

Îmbrăcată într-un tricou alb și cu o fustă scurtă, Andreea părea extrem de fericită la brațul celui care a făcut-o să treacă peste divorțul de George Burcea. Zâmbea cum nu a mai fost văzută de mult, fără griji, și simțindu-se bine alături de Tiberiu Argint.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

Prima dată, Andreea Bălan și Tiberiu au fost surprinși pe litoral, unde au petrecut într-un club în aer liber. Acolo, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat și îmbrățișat, ca doi adolescenți.

A urmat o vacanță, tot la mare. Deși nu au afirmat că ar fi fost împreună, i-au dat de gol fotografiile postate pe rețelele de socializare: același loc, în același timp.

Citește și: Anamaria Georgescu a devenit mamă

Acum, Andreea și Tiberiu Argint par să nu mai dorească să își ascundă fericirea și se plimbă nestingheriți prin București. Potrivit Click, cei doi s-au plimbat pe la Romană, după care au mers la un restaurant unde au petrecut în jur de două ore.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter