Andreea Ibacka, declarații surprinzătoare despre Cabral: „[…] cine să-l mai ia așa bătrân, cusurgiu și cu datorii la bancă?”

De Bianca Prangate, pe
Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, mulțumită naturaleții și umorului lor.

Cei doi apar pe coperta revistei Unica de iulie – ediție în cadrul căreia se regăsește și un interviu exclusiv cu amândoi despre viața de cuplu, micuța Namiko și cum se pregătesc să întâmpine pe lume următoul copil. Revista Unica se găsește din 24 iunie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Pentru că umorul este important în orice relație sănătoasă, i-am întrebat pe Andreea și Cabral cum stau ei la acest capitol. Cabral ne-a spus: „Nu știu ce să zic… cred că într-o relație totul e important, de la sentimente la respect, de la umor și ironie la înțelegere și logică. Unele cupluri au alte atuuri… noi am avut pentru mulți ani umorul de partea noastră”.

Citește și: EXCLUSIV! Familia Ibacka, pregătită să se mărească: „Mai haos de cum e acum n-are cum să fie”

Citește și: FOTO Gina Pistol și Smiley, în cea mai intimă ipostază la botezul fiicei lor. Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit când se vor căsători și cum va arăta evenimentul

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Cătălin Scărlătescu până acum

La rândul ei, Andreea a subliniat importanța umorului în dinamica lor de cuplu, chiar făcând o glumă inocentă la adresa soțului ei: „Amândoi ducem la tăvăleală și ne descurcăm cumva să dăm mai departe ironia. Ba chiar ne bușește râsul la auzul declarațiilor, chiar dacă uneori pe înfundate. Foarte rar s-a întâmplat să ne supărăm din glumițele celuilalt. Și, până la urmă, cine să-l mai ia așa bătrân, cusurgiu și cu datorii la bancă? De asta îmi și permit să-l iau la mișto”.

Descoperă restul interviului cu Andreea și Cabral Ibacka în ediția de iulie a revistei Unica.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter