Andreea Marin a spus adevărul despre operațiile estetice: are sau nu?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 16:03

La 45 de ani, Andreea Marin arată extraordinar de bine. Ea a decis să pună capăt speculațiilor cum că ar avea operații estetice făcute pentru a arăta așa.

Andreea Marin a explicat că în cazul ei, alimentația sănătoasă și sportul sunt secretul din spatele înfățițării sale. Ea a mai spus că nu vrea să apeleze intervenții estetice, întrucât e mulțumită de cum arată, potrivit Libertatea.

„Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții noninvazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp”, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru Click. „În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic, și să mănânc sănătos”.

Legat de dieta ei, Andreea a povestit, conform Impact, următoarele: „Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter