Andreea Marin și Iulia Albu s-au ciocnit în culise “La Măruță”. Cum au reacționat cele două

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin și Iulia Albu au fost două dintre invitatele speciale din emisiunea pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro Tv. Ei bine, se pare că acestea au dat nas în nas în culise și întâlnirea lor nu a trecut neobservată.

Andreea Marin a fost prima invitată în emisiunea “La Măruță”. Aceasta a vorbit despre întâlnirea dintre Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, cu frățiorul vitreg, Alexandru, fiul nou-născut al lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva. Cum a pășit în platou, Zâna Surprizelor a fost invitată la dans de haiosul prezentator. Ei bine, după povestea emoționantă, următoarea invitată în platou era întocmai Iulia Albu. Conform cancan, cele două s-au văzut și s-au îmbrățișat, ba chiar s-au pupat, cu toate că în urmă cu mai puțin de o săptămână fosta soție a lui Mihai Albu a criticat-o, din nou, pe Andreea Marin pentru stilul său vestimentar.

Andreea Marin și Iulia Albu s-au ciocnit în culise “La Măruță”. Cum au reacționat cele două

Iulia Albu, după întâlnirea avută în spatele camerelor de filmat cu Andreea Marin, nu a ezitat să-i critice ținuta purtată în emisiunea lui Cătălin Măruță, printr-o postare pe blogul său: Surprize, surprize dragii mei! Astăzi (n.r.: ieri) m-am întâlnit cu Andreea Marin în care am descoperit o persoană foarte caldă și afectuoasă, dar… la fel de prost îmbrăcată ca de obicei. Păi bine, Andreea, asta mai lipsea, la pomul acela de Crăciun pe post de rochie și o fundă imensă de legat mopul de mătură? Apreciez că ai ales un pantof închis și un makeup clasic, dar ce facem cu gablonțurile din urechi și fundiță de legat vâsc pe care o porți pe post de accesoriu pentru cap?”

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter