Andreea Raicu, dezvăluiri despre fostele relații: ”Am fugit de singuratate cât am putut”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 12:11
Andreea Raicu a făcut dezvăluiri șocante despre fostele sale relații. Fosta prezentatoare TV a început să-și deschidă sufletul din ce în ce mai mult în ultima perioadă.

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a povestit pe blogul său personal detalii intime din viața sa. Aceasta a recunoscut că a avut parte de relații toxice, însă de frica de a nu rămâne singură s-a complăcut de foarte multe ori în această situație: „Întotdeauna am fugit de despărţiri. Am avut chiar o perioadă în care, cred că în mod inconştient, alegeam să mă despart pentru a nu trăi durerea despărţirii provocată de altcineva. Îmi construiam poveşti ca să mă conving că acela nu era bun pentru mine, cum sunt sigura că şi tu ai făcut poate la un moment dat din teama de a nu fi rănită. Şi da, am stat şi în relaţii toxice. Cert este că, în toată viaţa mea am trecut şi prin despărţiri care au lăsat durere şi tristeţe în urma lor. Mulţi ani nu am ştiut cum să trec mai usor peste aceste momente de care aş fi făcut orice să scap. În momentele în care ajungeam acasă şi eram singură, durerea îşi făcea simţită prezenţa şi mai mult. De aceea, mulţi ani am fugit de singuratate cât am putut.”, – a scris Andreea Raicu pe blogul său personal.

„Cine suntem noi când nu mai suferim? Când nu mai avem toată atentia îndreptată asupra noastra? Când acceptăm că relaţia s-a terminat şi statusul de pe contul de Facebook trebuie schimbat din In a relationship în Single?” – se întreabă Andreea Raicu pe blogul său personal.

Citește și – Roxana Ciuhulescu evidențiază diferențele dintre primul soț și cel actual: “Eu nu eram obișnuită“

Citește și – Deea și Dinu Maxer fac nuntă din nou

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter