Andreea Raicu își sărbătorește astăzi mama. Uite cât de bine arată cele două!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 17:12
Andreea Raicu are o relație specială cu mama ei, Virginia Gheorghiu, a cărei zi de naștere este astăzi. Vedeta a postat pe pagina de Instagram o poză cu aceasta și putem observa că Andreea i-a moștenit calitățile fizice! 

Mama Andreei Raicu arată senzațional!

La mulți ani, mami! Te iubesc enorm și nu mi-aș fi putut dori o mamă mai bună ca tine. M-ai învățat atât de multe, să iubesc, să respect, să fiu atentă la cei din jur, să am răbdare, să văd mereu partea bună în orice, că toate trec, să iert, să fiu generoasă…și multe altele, dar în primul rând să fiu om și să am niște principii sănătoase după care să îmi trăiesc viața. Te iubesc, mami și îți mulțumesc și sper să te am încă mulți ani alături de mine.”, a scris Andreea la descrierea pozei de pe Instagram.

Andreea Raicu are o relație specială cu cea care i-a dat viață

Vedeta de televiziune are o relație speciala cu cea care i-a dat viață, mai ales că ani de zile a avut-o aproape pe ea și pe bunica ei. Virginia Gheorghiu a fost stewardesă și mereu și-a dorit foarte mult un copil. Pe Andreea a avut-o la 38 de ani şi a fost copilul pe care l-a visat mereu. Cele două se înţeleg de minune!

Andreea Raicu la Atelierele Unica

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977 în București și este o vedetă de televiziune din România. Ea a debutat ca model și a câștigat câteva concursuri importante de modelling. A pășit în lumea televiziunii, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care se numără: „Big Brother” și „Megastar”. În prezent, este percepută precum un promotor al stilului și bunului gust în vestimentație.

Citește și: „Andreea Raicu a vorbit despre despărțirile trăite: Mă înecam de plâns și aș fi făcut orice să nu plece”

 „Andreea Raicu a recunoscut cauza depresiei sale”

Sursă foto: Arhiva Unica

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter