Andreea Raicu, din nou singură la 41 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 12:22
Andreea Raicu a împlinit pe 18 iulie vârsta de 41 de ani, ocazie cu care a fost invitată în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

Andreea Raicu, se pare că este, din nou, singură. Cu toate că după celebrele relații cu Tudor Chirilă și Horia Tecău, fosta prezentatoare TV nu s-a mai afișat la brațul altui bărbat, zvonurile că ar avea o altă relație au existat. Cătălin Măruță a insistat să afle mai multe detalii, însă Andreea Raicu nu s-a lăsat înduplecată și a ocolit fiecare răspuns compromițător: “Ai primit flori și de la el? Spune-mi, ți-a făcut cadou? Lasă-mă cu noul birou și multe flori! Eu te întreb dacă ai primit de la el! – a întrebat-o Cătălin Măruță, însă Andreea a preferat să-i răspundă cu un zâmbet și să ofere detalii despre noul său proiect, o relansare a site-ului său.

Andreea Raicu si Catalin Maruta

Cu toate acestea, întocmai prietenele sale au dat-o de gol pe Andreea Raicu, acestea urându-i să-și întâlnească jumătatea. Pe lângă flori și un tort raw-vegan, Cătălin Măruță a surprins-o pe sărbătorită și cu câteva mesaje de felicitare de la Iulia Vântur, Laura Cosoi și Malvina Cservenschi: Îți doresc din tot sufletul meu să fii sănătoasă, să iubești și să fii iubită și să îți găsești sufletul pereche.” – a fost mesajul Malvinei.

“La mulți ani, Andreea, îți doresc o zi minunată! Să ai o călătorie frumoasă în continuare. Te pup de aici, din India. Și îți trimit toată dragostea. Știu că e o țară care ție îți place foarte tare, în care tu ai avut parte de multe transformări și îmi doresc ca următoarea ta călătorie să fia una la fel de interesantă.” – i-a transmis Iulia Vântur.

Întrebată ce-și dorește de ziua ei, Andreea Raicu a spus: “Cel mai tare lucru îmi doresc să am în continuare energie și să fiu deschisă pentru tot ce are să îmi ofere existența, pentru că sunt convinsă că are să îmi ofere foarte multe.”

Citește și – Cabral, prima declarație despre faptul că va deveni tată

Citește și – Dieta Corinei Dănilă. Cum a slăbit 19 kg și cum reușește să se mențină

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter