Andrei Ștefănescu a plecat de la „Star Matinal”. Cine l-a înlocuit

De Mădălina Manole, pe
Andrei Ștefănescu a plecat de la cârma emisiunii "Star Matinal". Haiosul prezentator a fost înlocuit de doi colegi de breaslă, Flick și Popescu, de la Radio Zu.

Andrei Ștefănescu va sta departe de platourile de filmare de la „Star Matinal” doar o lună și jumătate, timp în care emisiunea va fi moderată de Flick și Popescu alături de Nasrin, dar și Chef Cristian Andrei Olteanu: „Nu dansez… nu trebuie să ne adaptăm emisiunii. Poate şi emisiunea să se adapteze la noi… Eu văzând imaginile, tind să cred că Andrei e plătit la dans. Practic a plecat Andrei şi am venit noi doi. O să fie şi Nasrin. Şi Roxana şi bucătarul… Andrei a fost atât de tare încât e nevoie de doi oameni care să-l înlocuiască”, – a declarat Flick la Xtra Night Show.

Andrei Ștefănescu a plecat de la "Star Matinal". Cine l-a înlocuit

Andrei Ștefănescu și-a luat la revedere de la public ieri, cand a și dezvăluit care este motivul pentru care a fost nevoit să facă această schimbare: „Chiar o să-mi fie dor de voi, o să-mi lipsiţi şi în fiecare zi o să fac un video în care o să vă arăt cât de trist sunt că nu sunt cu voi. Mă duc la o altă emisiune împreună cu Liviu Vârciu, undeva unde se încasează bătaie”, – a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Îţi spunem că te iubim şi că o să ne fie tare tare dor de tine. Oficial, aceasta este ultima emisiune a lui Andrei Ştefănescu împreună cu noi. Atenţie, nu definitiv, ci pentru o lună jumătate”, – a completat Nasrin.

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter