Andrei Ștefănescu, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Oamenii fug de mine…”

De Oana Savin, pe
Andrei Ștefănescu a fost infectat cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni și, deși s-a vindecat, se confruntă acum cu neînțelegere din partea oamenilor. 

Deși se aștepta ca totul să revină la normal după ce a ieșit din spital, lucrurile nu stau așa cum și-a imaginat el. Prezentatorul se confruntă cu priviri acide din partea celor din jurul lui. Mai mujlt, artistul a povestit că a fost criticat de o femeie în timp ce se afla în parc, cu fiul său.

„Am ieşit cu băieţelul un pic în parc, pentru că mi-a fost dor să fac asta cu el. Şi o doamnă mai în vârstă mi-a spus: «Ce faci în parc? Te-am văzut că eşti bolnav! Nu puteai să mai stai câteva zile în casă?». I-am zis că sunt externat, că m-am vindecat.  Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam în spital că se va întâmpla asta. Sunt convins că pe la magazine cineva mă va înjura, îmi va spune că fac parte din conspiraţii. Doamna din parc s-a relaxat după”, a povestit Andrei Ștefănescu citat de ProTV.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Mai mult decât atât, artistul simte cum oamenii din jur se uită urât la el și îl evită.

Oamenii se feresc de mine, fug de mine pe stradă, în magazin, e vizibil, nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă. Asta ar fi fost problema mea, să ies din spital încă pozitiv și să spună lumea despre mine că am mințit. I-am spus domnului doctor că nu mă externez fără două teste negative”, a declarat Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andrei Ștefănescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter