Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta emisiunea „Star Matinal de Weekend”

De Mădălina Manole, pe
Andrei Ștefănescu nu va mai prezenta emisiunea „Star Matinal de Weekend”. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă era oarecum de așteptat să se întâmple asta, având în vedere că membrul trupei Alb Negru va merge în India, în calitate de coprezentator al show-ului de televiziune „India Express”.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și Gina Pistol vor fi cei trei prezentatori ai emisiunii „India Express”, prin urmare artistul va fi nevoit să plece în India și să renunțe la postul de moderator al emisiunii „Star Matinal de Weekend”: „De săptămâna viitoare n-o să mai fiu eu, o să fie cineva care să mă înlocuiască”, – a anunțat în direct Andrei Ștefănescu, în cadrul emisunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a devenit prezentatorul matinalului de la Antena Stars în urmă cu câteva luni. Până în acest moment nu se știe cine îl va înlocui și nici dacă este o schimbare definitivă sau provizorie, care va continua doar pe durata show-ului din India.

Citește și – Laura Cosoi suferă de claustrofobie. Ce i s-a întâmplat actriței

Citește și Ce are în frigider chef Scărlătescu. Nici pe departe ceea ce ne-am fi așteptat

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!