Angelina Jolie îl vrea înapoi pe Brad Pitt

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 aprilie 2019, 13:34
Angelina Jolie i-ar fi spus lui Brad Pitt că îl vrea înapoi pentru a forma din nou o familie, însă se pare că actorul nici nu se gândește să îi acorde acesteia o a doua șansă.

Angelina pare să se fi răzgândit în privința divorțului și vrea să acorde o nouă șansă căsniciei sale cu Brad Pitt.

Însă, potrivit unor surse citate de The Sun, starul nu este încântat de această idee, dar încearcă din răsputeri să mențină o relație amiabilă de dragul copiilor.

Angelina i-a spus clar lui Brad că vrea să formeze din nou un cuplu. Ar vrea să fie din nou o familie și nu pare capabilă să meargă mai departe”, a spus sursa citată.

Mai mult, se pare că acesta este motivul pentru care actrița prelungește atât de mult formalitățile de divorț.

De aceea face totul atât de dificil pentru Brad cu fiecare detaliu al divorțului lor. Brad și-a ținut în mod constant gura închisă deoarece nu îi pasă decât de copii. Angelina face totul atât de greu pentru el și prelungește procesul, dar nu va reuși să îl facă să se întoarcă la ea. El își dorește doar să ajungă la o înțelegere. De fapt, acest lucru s-ar fi putut întâmpla în urmă cu un an, dar ea nu vrea să renunțe”, a mai spus sursa.

Fostul cuplu de la Hollywood s-a separat în septembrie 2016, după o relație de 10 ani și o căsnicie de doar doi ani.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii în vârstă de 10 ani, Knox și Vivienne.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter