Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de dispută: un castel din Franța

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 24 iulie 2019, 10:37
După ce divorțul s-a încheiat și au ajuns la o înțelegere privind custodia celor șase copii, Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de dispută: castelul din Franța în care s-au căsătorit în anul 2014.

Se pare că actrița și-ar dori ca această proprietate să fie doar a ei.

Angie a fost de curând în Franța și a mers și la castelul pe care îl deține împreună cu Brad Pitt… Când a ajuns acolo și-a dat seama cât de mult iubește acel loc și cât l-ar durea pe Brad Pitt dacă i l-ar lua”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru RadarOnline.

Dar și Pitt iubește la fel de mult castelul Miraval, iar dorința fostei sale soții ar putea isca un nou scandal între ei.

Angelina Jolie și Brad Pitt au un nou motiv de dispută: un castel din Franța

Casttelul Miraval

Brad iubește locul acela și știe că Angelina n-ar face altceva decât să-l vândă sau să-l demoleze doar fiindcă e răzbunătoare. Se va lupta din răsputeri să rămână cu castelul”, a precizat sursa citată.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, și Angelina Jolie (43 ani), s-au căsătorit în august 2014 și au depus actele de divorț după doar doi ani. Însă relația lor a început în anul 2004, pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Mr & Mrs Smith.

După trei ani de lupte prin tribunale, starurile de la Hollywood au reușit să se pună de acord cu privire la custodia copiilor lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter