Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Cei doi ar avea o relație secretă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2019, 14:47
Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Aceasta este întrebarea care răsună pe buzele tuturor după ce tabloidele internaționale au făcut marea dezvăluire că cei doi actori ar avea o relație secretă. 

Angelina Jolie a cumpărat o casă în cartierul Los Feliz, chiar acolo unde locuiește mama lui Keanu Reeves, Patricia Taylor. Ei bine, Keanu Reeves își vizitează mama foarte des și așa se pare că s-ar fi întâlnit și, totodată, s-ar fi apropiat de Angelina Jolie. De aici și până la a avea o relație ar mai fi fost un pas și dacă ei nu l-au făcut, presa americană da: „Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Angie. A fost evident o atracție și au aflat și că au lucruri în comun”, – a declarat o sursă apropiată de Keanu Reeves pentru publicația Star.

Angelina Jolie și Keanu Reeves, conform presei, se pare că s-au plăcut din prima, dincolo de atracția fizică, între cei doi fiind și o atracție psihică. De asemenea, Keanu Reeves i-a cunoscut deja pe cei șase copii ai Angelinei Jolie: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Angelina Jolie nu a mai avut niciun partener oficial după divorțul de Brad Pitt, iar Keanu Reeves nu a mai avut nicio relație oficială, declarând în repetate rânduri că este singur. Cu toate că o lume întreagă s-ar bucura să-i vadă împreună pe cei doi îndrăgiți actori, impresarul lui Keanu Reeves a declarat că nu există nimic între ei din simplul motiv că „el nu are timp de o relație”, fiind ocupat cu promovarea filmului „Toy Story 4”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter