Angelina Jolie, topless în paginile unei reviste americane FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 07 noiembrie 2019, 10:37
Angelina Jolie a pozat topless pentru o revista americană Harper’s Bazaar, fiind acoperită doar de un voal. În interviul acordat publicației, actrița a vorbit despre relația cu familia ei. Mai mult, ea a făcut dezvăluiri uluitoare despre primul ei tatuaj.

Acoperită doar de un voal ce nu lasă prea mult loc imaginației, Angelina demonstrează că arată superb la 44 de ani.

Angelina Jolie, topless în paginile unei reviste americane FOTO

Angelina Jolie

Cu această ocazie, ea a povestit cum mama sa a dus-o la un salon unde a pus-o să își facă un tatuaj care să îi amintească că trebuie să își îmbrățișeze partea răutăcioasă.

Am un tatuaj, ”O rugăciune pentru cei cu inima sălbatică închiși în cuști”. Mi l-am făcut la 20 de ani”, a afirmat vedeta, citată de Metro.co.uk.

Eram cu mama într-o seară și mă simțeam pierdută. Am fost neînfricată – întotdeauna. Încă sunt. Mergeam la cină și ea vorbea despre timpul petrecut cu Tennessee Williams și cât de mult îi plăceau cuvintele lui. Mi-a spus că el a scris asta, despre cei cu inima sălbatică. Am mers la un salon de tatuaje și mi l-am tatuat pe brațul stâng. Ceea ce a făcut pentru mine în acea noapte a fost să îmi reamintească că sălbăticiunea din mine este în regulă și că este o parte din mine”, a povestit Jolie.

Angelina Jolie, despre relația cu copiii ei

Actrița a vorbit și despre relația cu cei șase copii pe care îi are cu Brad Pitt. Angelina a precizat că aceștia au susținut-o după divorțul de celebrul actor de la Hollywood deoarece ei o cunosc cu adevărat.

Copiii mei știu cine sunt eu cu adevărat și m-au ajutat să mă regăsesc și să accept (divorțul). Au trecut prin multe. Învăț din puterea lor. Ca părinți, ne încurajăm copiii să se accepte așa cum sunt și se uită la noi și așteaptă același lucru și din partea noastră”, a subliniat starul.

Angelina Jolie are șase copii: Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani).

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter