Antrenorul Simonei Halep, despre starea sportivei: “Are simptome medii“

De Unica.ro, pe
Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, susține că sportiva s-a autoizolat și “este în regulă“, chiar dacă are simptome medii de COVID-19. 

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a anunțat sâmbătă, 31 octombrie 2020, că are COVID-19. Totodată, ea a spus pe rețelele de socializare că are simptome ușoare, dar se află în recuperare și se simte bine.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei, a declarat pentru Digi Sport că jucătoarea de tenis care se află pe locul 2 în clasamentul WTA este în regulă și se află în autoizolare.

Cum se simte Simona Halep după ce a aflat că are COVID-19

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta.

Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata.

Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a declarat Artemon Apostu-Efremov despre starea Simonei Halep.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter