Artista Annes și-a anulat nunta pe ultima sută de metri

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 iunie 2020, 10:52
Artista Annes nu reușește să ajungă la altar. Deși are o relație de 23 de ani și a fost cerută în căsătorie de patru ori, Annes nu a apucat să facă pasul cel mare până acum.

De fiecare dată când era decisă să facă nunta intervenea câte ceva, iar acum, artista și partenerul său, planificaseră totul până la cel mai mic detaliu, se programaseră la biserică pe 27 iunie, nimic nu-i mai putea opri să spună „DA!” și totuși… a venit pandemia de coronavirus și Annes a fost nevoită să-și anuleze încă o dată planurile: “Toate pregătirile erau gata. (…) Ne-am gândit să reprogramăm, am sunat și la biserică, pentru că aveam programată și acolo cununia religioasă. Bănuții nu s-au pierdut pentru că s-a reprogramat. Va avea loc anul viitor. Tot în iunie, dar pe 19! ”, a spus Annes la Antena Stars.

Citește și Fiul Danei Rogoz a suferit un accident

Annes declara recent că abia așteaptă să facă pasul cel mare: “Relația noastră a funcționat bine și fără un act la Starea Civilă. Am funcționat întotdeauna ca o familie, dar pentru părinții noștri și pentru prieteni – mulți au încetat să ne întrebe dacă ne mai căsătorim, îi dezamăgim: o facem. În sfârșit”, – spunea Annes pentru Libertatea.

Citește și Brigitte Sfăt și-a reclamat fiul la Poliție

Sursă foto: Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter