Atmosferă glam și avalanșă de vedete la Gala Unica 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 24 noiembrie 2017, 15:42
Marți seară, pe 22 noiembrie, foaierul Bibliotecii Naționale din București a părut neîncăpător pentru avalanșa de vedete, parteneri, colaboratori și invitați de către revista Unica la Gala Unica 2017. Află cine sunt câștigătorii la Gala Unica 2017.

 Începând de anul trecut, revista Unica a decis să-i premieze pe cei mai îndrăgiți protagoniști ai rubricilor sale. Astfel, timp de câteva săptămâni, cititorii site-ului unica.ro și cei care urmăresc conturile de social media ale revistei au fost invitați să voteze coperta preferată dintre ultimele 12 ediții, precum și pe cei sau cele care i-au impresionat cel mai mult la categoriile modă, frumusețe, carieră, bloggeri, artistul lunii sau bărbatul lunii.

intrare biblioteca nationala mazda la gala Unica 2017

Intrarea Bibliotecii Naționale a fost străjuită de două superbe Mazda CX 5, cu care invitații au făcut fotografii admirative.

Atmosfera de petrecere a fost perfectă datorită decorului unic creat de Monica Sache de la Tag Architecture, care a inclus o siluetă feminină creată din peste 400 de fire și “îmbrăcată” în nu mai puțin de 17.000 de mărgele aurii.

Câștigătorilor de la cele opt secțiuni li s-au oferit trofee, constând din statuete-unicat, create de Ceramic Sparrow, dar și cadouri oferite de Mazda, Sephora și Katerinimou.

panoul de la Gala Unica 2017

Panoul creat de Atelierele Ilbah a făcut senzație printre invitații Galei Unica 2017.

Evenimentul nu ar fi putut avea loc fără contribuția sponsorilor iQOS, Mazda, Parklake, Raiffeisen Premium Banking  și Sephora și al partenerilor Atelierele Ilbah, BDG, Best Events, Dolce Gusto și Jubile Concept.

Cine sunt câștigătorii de la Gala Unica 2017

Cele opt distincții acordate la Gala Unica au fost câștigate  după cum urmează.

La categoria Beauty Icon, cea care a strâns cele mai multe voturi este Andreea Ibacka. Premiul i-a fost înmânat de către Sore.

iqos la Gala Unica 2017

IQOS a fost unul dintre sponsorii Galei Unica 2017.

Andreea Raicu a fost desemnată Fashion Icon, iar premiul i-a fost înmânat de Stephan Pelger.

La categoria Femeia de carieră a anului, premiul a fost adjudecat de către Mirela Retegan (Gașca Zurli), iar cea care i-a oferit trofeul a fost Rucsandra Hurezeanu, câștigătoarea trofelui din anul precedent.

liliac la gala unica 2017

Spectacolul a fost și mai plăcut în compania vinurilor fine Liliac.

Cristina Săvulescu a câștigat titlul de Designer la modă, iar trofeul i-a fost înmânat de către Andreea Marin.

La categoria UnicART – Artistul anului, câștigătoare a fost desemnată Miruna Ardelean. Premiul i-a fost oferit de către Kevin Rice, director de creație Mazda Europa.

Patrizia Paglieri la standul Sephora la Gala Unica 2017

La standul Sephora, invitații au avut ocazia să câștige mici cadouri.

Ca Blogger în trend, cele mai multe voturi au fost adunate de Adela Popescu, care a primit premiul din mâinile Elenei Gheorghe.

nescafe dolce gusto la gala unica 2017

Dolce Gusto e cafeaua perfectă pentru o seară răcoroasă.

Bărbatul Anului a fost ales Radu Vâlcan care, din păcate, nu a putut participa la eveniment, dar a trimis un film pentru a mulțumi votanților săi și revistei.

Cea mai bună copertă a anului a fost votată ediția de iunie 2017, pe care apar Antonia și micuțul Akim. Antonia a primit trofeul din partea Giuliei.

parklake la gala unica 2017

Parklake a adus un colțișor de natură în inima orașului și în mijlocul invitaților la Gala Unica 2017

Evenimentul a fost prezentat de către Adela Popescu și Cove, iar atmosfera a fost întregită de un un moment artistic inedit: o melodie creată de Liviu Teodorescu și interpretată de Raluca Hagiu, redactorul-șef al revistei Unica. Ea i-a avut ca susținători și backing vocals pe scenă pe Adela Popescu, Sore, Liviu Teodorescu, Antonia, Elena Gheorghe și Giulia.

roll up raiffeisen premium bank

Serviciul Raiffeisen Premium Banking a fost unul dintre sponsorii Galei Unica.

 

Foto: The Bucharest’s, Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu, Dumitru Angelescu, Vlad Chirea.

Citește și:

Cele mai frumoase ținute roșii de la Gala Unica 2017

Surpriza serii la Gala Unica. Raluca Hagiu, redactor-șef Unica, a cântat o piesă compusă de Liviu Teodorescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter