Ayda Field nu este doar soția lui Robbie Williams, ci femeia care i-a salvat viața

De Oana Dinu, pe
Ayda Field nu este doar soția lui Robbie Williams, ci femeia care i-a salvat viața. De când s-au cunoscut sunt inseparabili, iar ea a făcut ordine în viața artistului.

Robbie Williams (44) şi Ayda Field (39) s-au cunoscut la o petrecere în Hollywood, iar în 2010 s-au căsătorit și au împreună doi copii,  Theodora Rose, în vârstă de 5 ani, şi pe Charlton Valentine, în vârstă de 2 ani.

robbie si ayda williams

Devenit celebru la doar 16 ani, odată cu intrarea în trupa Take That, Williams nu a știut cum să gestioneze tot ce i se întâmpla. În plus, el s-a confruntat și cu o problemă de greutate, după ce managerul îi spunea că este atât de gras încât nu va mai putea dansa pe scenă. „Simţeam că eram o problemă… aşa au fost anii în care eu mă formam” își amintește cântărețul. După despărțirea de trupă au început adevăratele problemele. Viața lui însemna dependența de droguri, insomnie, băutură și singurătate. Când a făcut primul tratament de dezintoxicare, în 2007, credea că n-are mai mult de 24 de ore până la moarte, conform DailyMail.

formatia take that

Atunci a cunoscut-o pe actrița de origine turco-americană, Ayda Field. Despre seara când a întâlnit-o pe cea care avea să-i devină soție, Robbie își amintește că era „într-un jacuzzi şi cotcodăcea ca o găină“, atât de drogat încât a trebuit să plece, deși tipa pe care un prieten i-o prezentase ca fiind o prietenă cu care „s-ar putea distra pentru o seară“ arăta „foarte hot”.

ayda field

Aida nu s-a speriat de starea în care se afla cântărețul în acea seara, nici de firea lui dificilă și nonconformistă, și a acceptat să se mai întâlnească cu el. După câteva săptămâni, el s-a internat iar ea a fost devastată, după cum a mărturisit într-un interviu: „El s-a internat. Am fost devastată. Dar în acelaşi timp am înţeles, pentru că am văzut că avea nevoie de ajutor. Îl iubeam deja. Îl iubeam suficient de mult încât să-mi doresc să-i fie bine. Am crezut că am găsit omul potrivit în momentul nepotrivit. Şi gata.”

Căsătoria cu Ayda i-a salvat viața lui Robbie Williams

Ușor-ușor, ea a făcut ordine în viața lui, l-a ajutat să scape de dependențele de droguri și alcool, de anturajul care-i făcea rău. Williams a devenit familist și viața lui a luat o turnură pozitivă. Drumul a fost unul greu, ținând cont de starea de sănătate precară și tulburările psihice cu care se confrunta. Robbie spune despre Ayda că e briceagul lui elveţian, pentru că l-a ajutat atât de mult: „Sunt o persoană mai bună pentru ea după ce am ajuns aici, am grijă de mine, pentru că ea merită asta. Şi sunt fericit, sunt mulţumit.”

robbie williams si ayda field

Ayda s-a născut la Los Angeles, iar mama sa, Gwen Field, este producătoare de film. După ce a studiat Dreptul şi contabilitatea, Ayda a început să lucreze în acest domeniu, dar când l-a cunoscut pe Robbie a renunțat la cariera ei și l-a urmat.

„Ayda nu pleca de la mine, decât pentru a se duce la muncă. Luam pastile pentru dureri şi mâncam prăjituri în fiecare zi, nimic altceva. Mâncam eclere, aveam frigiderul plin. Nu aveam nevoie de mâncare, din cauza pastilelor, aşa că am mâncat numai asta timp de câteva săptămâni“, a scris și Robbie Williams în cartea sa autobiografică, „Reveal”.

ayda si robbie williams

El își amintește că atunci când stătea de vorbă cu actrița Cameron Diaz la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles și îi povestea despre Ayda, ea i-a spus: „Nu pare că s-a terminat.” În acel moment și-a dat seama ce are de făcut: „M-am suit în maşină şi m-am dus la ea la uşă şi am cerut-o în căsătorie.”

Căsătoria cu Ayda şi venirea pe lume a copiilor săi i-au salvat viaţa, după cum mărturiseşte artistul: „A avut grijă de mine şi mi-a dăruit ceea ce aveam cel mai mult nevoie în acea perioadă, puţină iubire. M-a văzut în cea mai proastă versiune a mea în seara în care ne-am cunoscut şi nu s-a speriat, din contră, surprinzător, i-am plăcut“.

Ayda crede că secretul dragostei lor este că lui îi place totul la ea, ceea ce le face relaţia eternă. Iar Robbie spune: „E destul de deşteaptă ca să ştie cum să nu scufunde barca, iar eu vreau s-o scufund doar ca să văd cum e.”

Citește și:

Cabral, prima declarație despre faptul că va deveni tată

David Hasselhoff se însoară la 66 de ani pentru a treia oară

Sursă foto: Instagram/Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter