Ben Affleck a recidivat. Actorul s-a îmbătat de Halloween VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 16:57
Ben Affleck a recidivat, după ce timp de aproape un an s-a ținut departe de băuturile alcoolice. Însă, în acest weekend, când vedetele de la Hollywood au sărbătorit Halloweenul, actorul în vârstă de 47 de ani a fost filmat beat pe stradă.

Actorul american, care are probleme cu alcoolul de mai mulți ani, a afirmat că a scăpat de dependență. Însă se pare că nu este întru totul adevărat. Acesta a fost filmat, sâmbătă seară, beat criță, după ce a participat la o petrecere de Halloween ce a avut loc într-un hotel din Los Angeles.

Ben Affleck a recidivat. Actorul s-a îmbătat de Halloween VIDEO

Ben Affleck, beat de Halloween

Affleck, care purta o mască de schelet pe față, a fost filmat în timp ce se împleticea pe stradă. Potrivit TMZ, la un moment dat acesta s-a sprijinit de o mașină, în încercarea de a-și păstra echilibrul.

Anul trecut, fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner, l-a dus pe actor la un centru de reabilitare din Malibu. Acolo, acesta a fost învățat cum să depșească această dependență și lucrurile păreau să meargă bine pentru el.

După ce a ieșit de la reabilitare, Ben a mers la un centru de wellness din Los Angeles specializat pe „etici budhiste”, unde persoanele care merg acolo participă la meditații ce se focusează pe un corp, o minte și un spirit sănătos.

A doua zi după ce a fost filmat băut, Ben Affleck a mers la casa lui Jennifer Garner și a copiilor lor, pentru a o aranja pentru Halloween, sărbătoare ce are loc pe 31 octombrie.

Ben Affleck a recidivat. Actorul s-a îmbătat de Halloween VIDEO

Ben Affleck alături de Jennifer Garner și fiul lor

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter