Bianca Brad: „Viața nu este doar lapte și miere”

De Ioana Tătaru, pe
Bianca Brad a primit de sărbători foarte multe mesaje din partea admiratorilor, care i-au transmis urări de bine. La rândul ei, vedeta le-a răspuns printr-un mesaj emoționant. Iată ce a postat aceasta pe contul de Facebook!

Bianca Brad: „Oricât de greu v-ar fi, nu vă pierdeți speranța”

„Vă îmbrățișez inimile cu recunoștință și vă doresc să aveți parte de un an magic, în care iubirea, lumina, binele și frumosul să triumfe asupra urii, întunericului, răului și a urâtului! Viața nu este doar lapte și miere, dar poți trece cu bine prin și peste toate încercările, dacă ai Credință și răbdare! Oricât de greu v-ar fi, nu vă pierdeți speranța, mergeți cu Dumnezeu în suflet și în gânduri, înainte, pas cu pas, ceas după ceas, zi după zi, și observați cum se arată treptat, în toată amploarea, lucrarea Sa… Șugubăț spus: având Credință și răbdare, chiar de e plină de moloz, viața poate fi și roz… Și fiți recunoscători! Pacea sufletească se naște din Credință și se desăvârștește în recunoștință…Doamne ajută, tuturor! La mulți ani!, a scris Bianca Brad pe pagina de Facebook.

Bianca Brad

Bianca Brad este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Fosta Miss România a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții, dar acum are o familie fericită. Bianca este mama unui băiat, Luca, pe care îl iubește foarte mult. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter