Bianca Drăgușanu, despre a treia căsătorie: „Dumnezeu mi-a dat…”

De Oana Savin, pe
Bianca Drăgușanu (38 ani) a vorbit despre o a treia căsătorie, după cce primele două, cu Victor Slav și Alex Bodi, au eșuat. Vedeta a spus în cadrul emisiunii „Vorbeșre Lumea” de pe Pro TV, că și-ar dori să se recăsătorească atunci când va găsi partenerul ideal.

„Cred că după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a afirmat Bianca la „Vorbește lumea”.

„Consider că au fost experiențe și că fiecare om e trimis în viața ta ca să te învețe ceva – ori despre tine, ori la modul general. Și atunci prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu am niciun copil, nimic de împărțit, nici nu am de ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri și că în viața mea deja se petrec lucruri atât de frumoase”, a comentat blonda cele două căsnicii ale sale.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital! 

„A treia o să fie cu noroc. Eu sunt o femeie care trăoiește și există pentru dragoste. Mie îmi place să fiu îndrăgostită. Pe fața mea și în ochii mei se poate citi foarte ușor ce fel de om sunt eu. Mie îmi place să fiu îndrăgostită și atunci când iubesc sunt foarte pasională, foarte nebună, foarte haotică, sunt o copilă”, a mai spus Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a ajuns în ultimul an pe primele pagini ale tabloidelor din cauza relației sale plină de suișuri și coborâșuri cu Alex Bodi, de care s-a despărțit definitiv în urmă cu puțin timp, după ce a aflat că acesta o înșală cu o rusoaică.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bianca.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter