Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, detalii din culisele despărțirii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 13:50
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au trecut testul autoizolării la domiciliu și, iată, odată cu încheierea restricțiilor impuse de autorități ca urmare a pandemiei de coronavirus, s-a încheiat și relația lor. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au stat împreună în toată această perioadă de autoizolare la domiciliu, locuind la vila de lux a omului de afaceri din Mediaș. Cei doi au divorțat în luna martie a acestui an, însă se împăcaseră și chiar păreau a fi mai fericiți ca niciodată. De data aceasta, despărțirea lor pare să fie definitivă: ”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi pentru cancan.ro.

Citește și – Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști: „Am atins un subiect care nu îmi place”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. În ultima perioadă cei doi ar fi locuit la vila din Pipera a omului de afaceri.

Citește și –  Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția sa: „Am alergat-o cu patul vreo 4 luni”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter