Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, schimb de replici dure

De Unica.ro, pe

De la începutul anului 2021, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în conflict. În vara anului 2019, Claudia s-a separat de fostul ei soț, Gabi Bădălău, alături de care are doi fii, Gabriel și Nicholas.

Din ianuarie 2021, Bianca și Gabi au fost într-o relație pe parcursul căreia s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri. Încă de atunci, ori de câte ori li s-a dat ocazia, Claudia și Bianca s-au atacat public.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, schimb de replici dure

Cel mai recent, Bianca a declarat despre solistă: „Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low [josnică], cred că are nevoie de ajutor divin și, cu siguranță, de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs.

Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demnă, nici mamă.

O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevărată, așa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a mai spus Bianca, potrivit Spynews.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu

Răspunsul Claudiei nu a întârziat. „Ce sumă de bani și-a luat de data aceasta ca să transmită acest mesaj venit din partea soțului meu? Declarația aceasta nu-i aparține ei. Nu cred că este o simplă coincidență că astăzi am primit aceleași jigniri din partea tatălui copiilor mei.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Dar la ce pot să mă aștept de la acest gen de oameni? Unul plătește și altul încasează. Ea cu siguranța are nevoie de ajutor divin și de specialitate dacă a acceptat să transmită acest mesaj”, a declarat Claudia, tot potrivit Spynews.

„O să refuz să comentez ce a spus despre îngerașii mei, pentru că eu știu ce înseamnă să fii mamă! Oare ea știe? Știe ce înseamnă să fii mamă? Dar oricum, repet…. declarațiile nu sunt ale ei și este mai grav. Oricum e penibil, e penibilă că acceptă jocul soțului meu”, a continuat.

„Ea își cunoaște prețul. Amanta încă soțului meu are cam mult tupeu pentru statutul pe care îl are în viața lui. Mai nou, soțul meu se pare că trebuie să plătească pe cineva ca să-l iubească. Trist.

Dar oare ce se întâmpla dacă dispar banii lui? Mai este iubire? Dacă tot este atât de deșteaptă, ar putea să-l facă pe încă soțul meu să-mi acorde divorțul? Cât mai repede îl vreau!

Decât sa stea să transmită mesajele soțului meu, mai bine m-ar ajuta să divorțez de el și să devină ea doamna Bădălău, dacă tot îi ia apărarea. Vorbe multe – fapte puține! Au fost și astăzi în centrul atenției publice. Bravo!”, a mai spus artista.

Bianca i-a dat replica: „Cred că sunt foarte iubită, foarte apreciată, și cred că, pentru fiica mea, sunt un exemplu foarte bun. Astea sunt lucrurile care mă interesează și de care îmi pasă, de restul mi se cam rupe. Mă amuză cum se autodescriu anumite persoane… îți dai seama de frustrare de pe fața unui om”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter