Bijuteriile artistei Rita Ora, în valoare de 3 milioane euro, uitate în avion

De Oana Savin, pe
Bijuterii de peste trei milioane de euro ce aparițin artistei Rita Ora au fost uitate într-un avion.

O asistentă a cântăreței britanice a uitat bagajul de mână în care se aflau bijuteriile Ritei Ora, iar acesta a fost plimbat între două aeroporturi din Londra pentru a ajunge din nou în Franța, unde artista a participat la Festivalul de Film de la Cannes.

Cântăreața a participat, săptămâna trecută, la mai multe evenimente desfășurate în cadrul Festivalului de la Cannes. Aceasta a luat parte la o cină organizată de Michael Kors, a cântat și a participat la evenimentul unei mărci de înghețată.

Potrivit poliției, asistenta trebuia să aducă de la Londra la Cannes bijuteriile pe care Rita Ora urma să le poarte la evenimente, dar a uitat prețioasele obiecte în avion. După ce a coborât din aeronavă, femeia a realizat că a uitat geanta de mână și pardesiul. Dar când a vrut să le recupereze, a aflat că avionul zburase înapoi la Londra.

Bijuteriile, în valoare de 3,5 milioane de euro, erau împrumutate de la mari case de modă cu care artista are contract pentru a fi purtate la evenimente mondene.

Bagajul cu bijuteriile artistei a făcut cale întoarsă pe aeroportul din Luton. Mai apoi, compania a transportat bijuteriile pe aeroportul din Heathrow. De acolo, accesoriile prețioase au luat din nou calea Franţei, astfel încât Rita Ora să poată să le poată purta la Cannes.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter