Bijuteriile Prințesei Diana, împărțite între Kate Middleton și Meghan Markle

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 14:39
Bijuteriile prințesei Diana au început să fie văzute de public din ce în ce mai des, acestea fiind acum purtate de nurorile ei, Kate Middleton și Meghan Markle.

Inelul acvamarin purtat de Meghan la recepția de la nunta regală a fost doar începutul. Acum că ducesa de Sussex a devenit parte a familiei regale, cele mai memorabile bijuterii ale Prințesei Inimilor au început să părăsească seiful, potrivit Ellei Kay, un expert bijutier.

Ea consideră că noul statut al Prințului Harry de bărbat însurat ar putea duce la o apariție mai frecventă ale bijuteriilor pe care prințesa Diana le iubea. Acestea vor fi purtate atât de noua ducesă de Sussex cât și de ducesa de Cambridge.

Citește și: Cine este femeia care seamănă leit cu Prințesa Diana. A fost prezentă și la nunta regală

Mai multe bijuterii ale Dianei au rămas ascunse de la moartea acesteia în 1997.

Testamentele regale sunt sigilate. Nu sunt făcute publice așa că nu avem cum să știm exact cine ce a primit”, a afirmat Ella Kay pentru GoodHouseKeeping.

O parte din bijuteriile împrumutate de Prințesa Diana precum tiara Reginei Maria s-a întors la regina Elisabeta, care i-a împrumutat-o mai apoi lui Kate Middleton.

Alte piese precum inelul de logodnă cu safire al ducesei de Cambridge și diamantele încrustate în inelul lui Meghan indică faptul că atât prințul William cât și prințul Harry au avut un plan special.

Nu aș fi surprinsă dacă nu au împărțit bijuteriile până ce ambii prinți erau căsătoriți pentru ca ei să își poată alege. Harry nu a avut nevoie de ele până acum dar îmi imaginez că au spus <>”, a explicat Kay.

Citește și: Prinţesa Diana a avut o relaţie cu un cântăreţ celebru. Fostul ei majordom a dezvăluit secretul

Este posibil ca planul să fi fost ca familia regală să aștepte ca cei doi frați să fie căsătoriți înainte de a împărți bijuteriile. Astfel fiecare soție să aibă o colecție considerabilă și mai pe gustul amândurora.

Deja ambele ducese au fost văzute purtând o parte din cele mai iconice bijuterii ale Prințesei Diana.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter