Brad Pitt și Jennifer Aniston, întâlnire secretă la Roma

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 iulie 2019, 11:44
Brad Pitt și fosta sa soție, Jennifer Aniston, s-au întâlnit în secret la Roma, unde au petrecut un weekend romantic. Iar această întâlnire a fost pusă la cale de George Clooney, care este determinat să îi împace pe cei doi actori.

La 14 ani de la divorțul lor, se pare că George Clooney este hotărât să îi reunească pe Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Potrivit revistei americane Life & Style, planul actorului a fost pus deja în aplicare, întrucât acesta a reușit să îi aducă împreună pe cei doi actori la Roma, pentru un weekend top secret.

„George vrea să îl vadă pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Brad Pitt, din nou fericit. Iar asta înseamnă un singur lucru: Jennifer Aniston”, a declarat o sursă.

Potrivit aceleiași surse, Brad și Jennifer au stat într-o vilă privată din Roma, iar Clooney a organizat totul, spunând că rezervă vila pentru părinții săi pentru a nu exista vreun ochi curios.

„A fost un weekend romantic, în mare parte datorită staff-ului extrem de discret”,  a mai spus sursa citată.

De asemenea, potrivit revistei americane, Pitt este încântat de ideea de a se împăca cu Aniston și încearcă să își convingă fosta soție că este „de încredere”.

Căsnicia lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston s-a încheiat după ce actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Mr & Mrs Smith”, în anul 2004.

Dar după ce căsnicia lui cu Jolie s-a încheiat, iar Jennifer a divorțat de Justin Theroux, Brad pare nerăbdător să încerce din nou o relație cu frumoasa blondă.

Pe de altă parte, The Mirror scrie că reprezentanții celor doi actori au respins aceste afirmații și susțin că zvonurile sunt „complet false”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter