Cadourile extravagante primite de Kate Middleton de la Familia Regală

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 mai 2020, 14:13
Regina Elisabeta, Prințul William, Camilla și ceilalți membri ai Familiei Regale i-au oferit de-a lungul timpului mai multe cadouri extravagante lui Kate Middleton. Printre aceste cadouri se numără o casă și câteva dintre cele mai faimoase piese de bijuterii din istorie.

De când s-a măritat cu Prințul William și a intrat în Familia Regală, ducesa de Cambridge a primit numeroase cadouri. Soțul ei i-a oferit câteva bijuterii speciale, printre care un inel de aur cu un detaliu ascuns, precum și inelul mamei sale, Prințesa Diana, ca inel de logodnă.

De asemenea, Regina i-a oferit lui Kate câteva cadouri prețioase – câteva proprietăți și bijuterii, potrivit The Mirror.

Citește și: Kate Middleton, dezvăluiri din intimitate. Ce face Prințul William în izolare

Cadourile extravagante primite de Kate Middleton

De la Prințul William, Catherine a primit: inelul de logodnă al Prințesei Diana, un inel de aur roz cu perle, un ceas Cartier, o pereche de cercei cu diamante și safir, cercei cu ametist. De asemenea, ducele i-a oferit alte două inele, verigheta, făcută din aur din Țara Galilor, și un inel al eternității.

Regina i-a oferit soției lui William proprietatea Anmer Hall (o casă cu 10 dormitoare, o piscină și teren de tenis privat). Probabil cel mai istoric cadou oferit de suverana britanică pentru soția nepotului ei este propria ei stea din Ordinul Regal Victorian.

Prințul Charles i-a dat nurorii sale un set de bijuterii cu diamante, acesta fiind cadoul lui de nuntă pentru Kate, care s-a măritat cu William în anul 2011. Setul este format dintr-o brățară, un inel și cercei, toate cu diamante.

Citește și: Kate Middleton, dezvăluiri despre nașterea Prințului George: „Eram îngrozită”

Nici Camilla, soția prințului de Wales, nu a uitat-o pe ducesa de Cambridge căreia i-a dăruit, tot la nunta sa din 2011, o brățară de aur ce are atașat un pandativ pe care este inscripționată litera C de la Catherine.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter