Camila Cabello și Shawn Mendes formează un cuplu FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 07 august 2019, 13:18
Shawn Mendes și Camila Cabello formează un cuplu. După ce timp de mai bine de o lună presa din străinătate a scris despre o posibilă relație dintre cei doi artiști, iată că vine și dovada: o fotografie în care aceștia se sărută.

Un fan i-a surprins pe Camila și Shawn sărutându-se, în Tampa, unde Mendes a susținut un concert.

Mai mult, marți, paparazzi i-au găsit în aceeași ipostază în mare, la Miami Beach.

 

View this post on Instagram

 

Shawn Mendes & Camila Cabello have a splashy make out sesh in South Beach. Mega #tmz #shawnmendes #camilacabello #southbeach #kiss

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

Deși cei doi nu și-au făcut relația oficială, cântăreții nu se mai ascund de ochii publicului, care așteaptă cu nerăbdare vestea cea mare.

Camila l-a însoțit pe Shawn în turneu, iar întâlnirea lor romantică de la Miami a avut loc în ziua liberă a cântărețului.

Se cunosc și fac parte unul din viața celuilalt de mult timp așadar este un lucru natural, iar relația lor avansează rapid. Merg înainte fără rețineri. Pasul acesta în relația lor este entuziasmant pentru amândoi. Nu vor deloc să stea departe unul de celălalt. Sunt împreună tot timpul”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru E! News.

De asemenea, Camila a declarat pentru noul număr al revistei Variety, că este extrem de îndrăgostită în acest moment, fără a spune un cuvânt despre cine este cel care i-a furat inima. Totodată, artista a afirmat că Shawn este o persoană „foarte specială” pentru ea.

Totul se pare că a început în timpul compunerii piesei „Senorita”, a cărei producție a durat opt luni.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter