Cântăreața care a murit într-un accident cumplit de mașină

De Unica.ro, pe

Cântăreața de muzică country Kylie Rae Harris, din nordul statului Texas, a murit la doar 30 de ani într-un accident de mașină din apropiere de Taos, din New Mexico.

Femeia avea o fetiță de 6 ani, pe care o creștea singură. Potrivit CBS News, femeia nu a fost singura victimă a accidentului – și o adolescentă de 16 ani a cărei identitate nu a fost făcută publică a murit. O posibilă cauză suspectată de polițiști ar fi consumul de alcool al șoferului, însă aceasta nu a fost confirmată.

„Cu inima frântă confirmăm că Kylie Rae Harris a murit într-un accident de mașină noaptea trecută”, a explicat Alex Torrex, CEO al grupului ei de management, Torrez Music Group. „Nu avem mai multe detalii pe care să le împărtășim și cerem intimitate pentru familia ei în această perioadă. Toată lumea care o cunoștea pe Kylie știa cât de mult își iubea familia și, dincolo de asta, cât de mult iubea muzica. Cel mai bun tribut adus entuziasmului ei nemaiîntâlnit pentru acestea lucruri este să răspândiți cât de multă dragoste puteți astăzi și să ascultați muzică ce vă inspiră pe deplin”.

Sursa foto: www.kylieraeharris.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter